Vragen? Bel: 088-6728300

Orsatel bestaat 10 jaar - interview Kenan Oran

Orsatel bestelt nieuw wagenpark bij Ford

Orsatel bestaat 10 jaar - interview Kenan Oran


Dit jaar is het 10 jaar geleden dat Orsatel is opgericht. Ter gelegenheid van het jubileum geeft Kenan Oran een interview over zijn beweegredenen. Kenan doet Orsatel een nieuwe huisstijl cadeau. Als eerste zijn er vijf Ford Connects bedrijfswagens bestikkerd.

 

Orsatel bestaat 10 jaar

Wat zijn je herinneringen van het begin?

Eigenaar Kenan Oran vertelt: “Mijn vader startte het bedrijf in 2007. In tien jaar tijd hebben we een goede naam opgebouwd onder onze klanten. Nu telt het bedrijf 60 vaste medewerkers en huren we ook op flexibele basis personeel in. In die tijd zijn we steeds verder geprofessionaliseerd. We beschikken over moderne materialen en middelen om onze diensten te leveren. Met 100% inzet en aandacht kwaliteit leveren staat daarbij altijd voorop. ”

 

Koper is onze kern

De nieuw huisstijl bestaat uit een koperkleurig beeld en woordlogo. Waarom is hiervoor gekozen?

Kenan: “Zo’n 80% van onze projecten nu bestaat uit het turn-key opleveren van telecommunicatie oplossingen voor telecom providers, aannemers en installateurs. De typische telecomkleuren blauw en groen hebben ons gebracht waar we nu zijn. Wij zijn een gezond bedrijf met fijne collega’s en leuke projecten. Voor ons jubileum leek het mij een goed idee om ons bedrijf een cadeau te doen in de vorm van een nieuwe huisstijl. Daarmee laten wij zien dat we uitgegroeid zijn tot een kwaliteitsspeler in de markt. Orsatel is groot geworden met werken in het aansluitnet van KPN. Dagelijks werken veel collega’s met koperdraden. De kern hiervan is koper. Daarom is gekozen voor deze warme oranjerode koperkleur."

 

Gefaseerde uitrol huisstijl

Rollen jullie de huisstijl en één keer uit?

Kenan: “De huisstijl wordt gefaseerd uitgerold. Omdat ons wagenpark moest worden uitgebreid, hebben we als eerste onze huisstijl op vijf nieuwe Ford Connect bestelwagens aangebracht. Online uitrol, via onze site en sociale media, zal snel volgen. Daarna volgt ons briefpapier, gebouw, overige wagenpark en werkkleding. We gaan geen zaken vervangen die nog goed zijn. De oude stijl kom je dus nog even tegen totdat iets aan vervanging toe is.”

 

Al onze klanten raden ons aan

Waar ben je trots op?

Kenan: “Wij zijn actief in de telecom, techniek en ict. In de afgelopen 10 jaar heeft Orsatel veel mooie projecten gerealiseerd. Op de vernieuwde website, komen deze projecten goed in beeld met verhalen en foto’s. Ook vertellen zowel klanten van het eerste uur, als recente opdrachtgevers, hun verhaal. ” Kenan vertelt met een glimlach hoe dit ging: “Wij vroegen of onze klanten ons konden aanbevelen bij anderen. Iedereen zei “ja”. Dat vond ik super om te horen.”

 

Toekomst in telecom

Hoe ziet de toekomst eruit?

Kenan:  “Positief. De wereld van vandaag draait om communicatie. Bedrijven vertrouwen hun kritische systemen toe aan internet en slaan data op in de cloud. Het gaat daarbij niet zozeer om de gebruikte toegangstechniek zoals mobiel, vast, glas, koper, kabel of wifi. Het gaat om beschikbaarheid, snelheid en betrouwbaarheid van de verbinding. Die betrouwbare verbindingen leveren wij van A tot Z. Onze diensten bestaan uit: engineering, montage & testen, service & onderhoud tot demontage & sloop. Vakkennis, flexibiliteit en 100% inzet zijn en blijven daarbij onze waarden. Zo kun je ons overdag op werkdagen tegenkomen als we werken aan netwerken, maar toen er pas op zondag een kabelkast omver was gereden, waren wij ook snel paraat. Vorige maand openden we ook een tweede vestiging in het midden van het land. En binnenkort gaan we met alle collega's feestelijk dineren...”

 

 

Met dank aan:

Foto’s - Ford Ardea Naaldwijk

Huisstijlontwerp – Eline Heikoop

Bestikkering – Funky Design


Gerelateerde artikelen