Vragen? Bel: 088-6728300

Orsatel in handen van Orsatel-Quamba Holding

Orsatel in handen van Orsatel-Quamba Holding

Orsatel in handen van Orsatel-Quamba Holding


Orsatel B.V.  is per 1 december 2017 overgenomen door Orsatel - Quamba Holding B.V.. Kenan Oran (links op foto), eigenaar van Orsatel B.V., draagt zijn bedrijf over aan Raymond Verheul en Martin Cramer, eigenaren van Quamba People B.V.. Kenan Oran blijft betrokken bij Orsatel in de functie van Operationeel manager.

Orsatel is specialist op het gebied van bekabelde en draadloze communicatie netwerken. De afgelopen tien jaar heeft Orsatel een goede naam opgebouwd in de telecom branche, met name in het ondergrondse en bovengrondse KPN netwerk.

Quamba People is een middelgroot landelijke uitzendbureau en voor klanten een HR Partner in Field Services en support functies. Quamba is een bekende naam in de ‘Ziggo’ wereld. Net als Orsatel heeft Quamba People veel oog voor kwaliteit en flexibiliteit. Quamba People richt zich zowel op beginnende als ervaren technici met verschillende opleidingsniveaus en vakrichtingen. 

Naast de vertrouwde projectmatige aanpak van Orsatel bent u vanaf nu ook voor detachering van telecompersoneel op gebied van field services bij ons aan het goede adres!


Gerelateerde artikelen