Vragen? Bel: 088-6728300

DSL migratie van straatkasten en hoofdverdelers

DSL migratie van straatkasten en hoofdverdelers voor Allinq in het KPN netwerk

"Vanuit mijn rol als Projectleider bij Allinq heb ik Orsatel, Kenan Oran en zijn medewerkers, als zeer professioneel maar ook betrokken ervaren. Bij hun staat vertrouwen en werkplezier hoog in het vaandel. Orsatel ontzorgt Allinq en KPN bij de diverse migratie opdrachten en andere projecten zoals het leeg migreren van telefooncentrales (project Orion). Dit vertaalt zich in het correct en op kwalitatief hoog niveau afhandelen van de opdrachten en het flexibel inspelen op de ad hoc klantwensen."

 

Orsatel en Allinq

Orsatel werkt al jaren voor Allinq. De bakermat van de Allinq Group ligt bij Schuuring, een telecombedrijf dat al sinds 1962 actief is in het leggen van verbindingen. Vanuit deze bedrijfshistorie is de huidige Allinq Group eind 2016 ontstaan.

 

Snelheid klanten verhoogd naar VDSL2

Orsatel werkt samen met Allinq aan de migratie werkzaamheden in de infrastructuur van KPN. KPN is bezig om de snelheden in het kopernetwerk te verhogen door de kabelverdelers (KVD) om te bouwen tot een buitenring met VDSL2.

Doel hiervan is om klanten een hogere en stabiele internetsnelheid te bieden via het kopernetwerk. Dankzij de grote upload snelheid kunnen meer gegevens verstuurd en ontvangen worden. Ook biedt het voordelen voor IPTV aangezien hier veel bandbreedte voor vereist is.

Orsatel voert dagelijks werkzaamheden uit om KPN en Tele2 klanten te upgraden naar een sneller internet / interactieve televisie. Het werk vindt door heel Nederland plaats, zowel overdag als in de nacht.

 

DSL migratie werkzaamheden

De DSL migraties in het netwerk bestaan uit:

  • dagplanning;
  • DSL migratie vanuit KPN telefoon centrale naar street cabinets;;
  • kabelwerkzaamheden aan kabelverdeler (KVD) en hoofdverdeler (HVD);
  • trekken van nieuwe kruisdraden naar de nieuwe apparatuur (DSLAM).

Ik heb Kenan Oran en zijn medewerkers als zeer professioneel en ook betrokken ervaren. Bij Orsatel staat vertrouwen en werkplezier hoog in het vaandel.

Project Details

Opdrachtgever
Contactpersoon
Een projectleider
Functie
Projectleider
Project DSL migratie van straatkasten en hoofdverdelers

Deel op Social Media