Vragen? Bel: 088-6728300

Schouwen en regie voeren voor Stam & Co

foto telefooncentrale monteur bezig met afwerken lsa+ stroken.png

Orsatel werkt al geruime tijd voor Stam & Co Infratechniek. Stam en Co zijn gespecialiseerd in kabelwerken en leidingwerken en hebben jarenlange ervaring in uiteenlopende infrastructurele en installatietechnische activiteiten. Het werkpakket loop van het civieltechnische deel tot montage van hoogwaardige glasvezelverbindingen en van telefonie en data tot uitgebreide beveiligings- en branddetechtiesystemen.
 

Orsatel thuis in het kopernetwerk


Van 2014 – 2016 werkte Orsatel aan verschillende projecten voor Stam & Co. Een uitvoerder van Orsatel voerde voor Stam & Co de regie over het schouwen van kasten. Daarnaast werkten monteurs aan het monteren van LSA stroken op verdelers.

De monteurs van Orsatel beschiken over alle kennis en vaardigheden van verbindingstechnieken die gebruikt worden in de bovengrondse infrastructuur. Van basis kennis tot regievoering bij complexe projecten. 

Onze monteurs kennen de:

  • opbouw, telling, toepassing en de transmissie-eigenschappen van de gebruikte kabels;
  • verbindingstechnieken, behandelen en binden van kabels;
  • diverse verdelers waarop LSA plus aansluitstroken zijn gemonteerd;
  • en bovenden zijn al onze monteurs gecertificeerd.

 


Ik ben zeer tevreden over Orsatel. Zij zijn flexibel, komen afspraken na en beschikken over alle benodigde koperkennis om een klus succesvol te klaren.

Project Details

Opdrachtgever
Contactpersoon
Rick Langedijk
Functie
Projectleider
Project Schouwen en regie voeren voor Stam & Co

Deel op Social Media