Vragen? Bel: 0174-723589

Vacature Koperlasser

Vacature koperlasser (m/v), voltijd

 

Heb jij ervaring als monteur koperlasser in de ondergrondse koper infratechniek? Functioneer jij goed in een dynamische omgeving in de buitenlucht? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou.
 

Orsatel is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn specialist op het gebied van de bovengrondse en ondergrondse aanleg en installatie van datacommunicatie verbindingen. Grote telecombedrijven, zoals KPN, doen een beroep op onze expertise en ervaring om de capaciteit van hun netwerk zo efficiënt mogelijk te benutten. In opdracht van VolkerWessels Telecom en Allinq werken wij aan het reconstructies en uitbreidingen van het netwerk. Je werkt meestal in een life-omgeving waarin onze opdrachtgevers verlangen dat de werkzaamheden zonder klantonderbrekingen worden overgenomen.
 

Taken

Als koperlasser van ondergrondse telecominfrastructuren ben jij verantwoordelijk voor het lassen van lokale kabels tot 50x4. Natuurlijk kun je kunt tekeningen lezen. Verder kun je doorlassen maken en repareren, huisaansluit-, splits- en overgangslassen maken, muteren en repareren. Je hebt ervaring met TRAC-lassen en binnenkrimpers en kunt een las maken met geldoos 1 en 2 en weet hoe je bekabeling op het ISRA punt kunt afwerken. Verder test je het laswerk en lever je het op. Je bent bekend met de regels voor storingsvrij lassen en veilig werken.
 

Functie-eisen

  • geldige certificaat Monteur klein laswerk inclusief Onderbrekingsvrij overnemen;
  • werkervaring als monteur / kabellasser;
  • MBO werk- en denkniveau;
  • rijbewijs B;
  • VCA certificaat.

Voor deze functie is het belangrijk dat je landelijk inzetbaar bent en ook ’s nachts en ’s avonds wilt werken.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie met doorgroeimogelijkheden en veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Bij Orsatel werk je in een collegiale en informele werkomgeving en heb je een grote mate van zelfstandigheid. Orsatel biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring.
 

Vragen?

Bel dan met kantoor 0174-723589 en vraag naar Robert Wagenmakers of stuur hem een email.

 

Heb jij interesse in deze vacature?

Solliciteer nu